Wie Zijn Wij?

Anthony Migchels is een monetair hervormer met internationale volgers en de ontwerper van de monetaire architectuur achter de Florijn. Hij wordt gedreven door een gevoel van onrecht over de schandalige verrijking die de Euro en de kredietcrisis voor een kleine groep rijken heeft gebracht, ten koste van de levensstandaard van de massa. Hij ziet rente (bankieren) als het belangrijkste maatschappelijke thema van deze tijd.

Barry Annes is regisseur en maakte tot nu toe vooral educatieve televisie voor een jonge doelgroep. Toen hem uit onderzoek naar de kredietcrisis duidelijk werd dat die jonge doelgroep wel eens een nogal onprettige toekomst tegemoet zou kunnen gaan en hij op het werk van Anthony stuitte, die dezelfde conclusies over rente getrokken had, liet hij bij wijze van spreken alles uit zijn handen vallen om te helpen de Florijn gestalte te geven.

Marco Janssen is ondernemer, fervent onderzoeker en (wereld-)economisch vlogger. Naast zijn adviesbureau runt hij diverse online businesses en is hij betrokken bij zowel lokale als internationale initiatieven voor de bevordering van vrijheid en gelijkheid van de mens. Zo is hij begin 2016 toegetreden tot het bestuur van de Florijn om zijn 16 jaar ondernemerservaring en diepgaande economische kennis dienstbaar te maken aan het succes van wat hij ziet als doorbraak op het vlak van monetaire hervorming: De Florijn (Talent).

We werken met een team van ZZP-ers. Verder hopen we vooral dat u betrokken raakt bij de Florijn. Het gaat nadrukkelijk niet om ons, maar om de deelnemers. Die geven de Florijn vorm.

Word werver. Of open een rekening en ga boodschappen doen. Het helpt, echt.

Stichting De Florijn Nederland is een volledig onafhankelijke en transparante organisatie. Wij ontvangen geen subsidies en staan niet onder toezicht van de overheid of andere instellingen.