Digitale Munt

Digitale munt van Betalen met Florijn

Digitale munt van Betalen met Florijn

Met de digitale munt van Betalen met Florijn wordt betalen en betaald worden een stuk eenvoudiger. Rentevrij krediet, betalen en geld ontvangen via je smartphone, de financiële crisis verhelpen en een oplossing voor het rente probleem. De digitale munt van Betalen met Florijn maakt het mogelijk. De huidige economie is belast met een rente probleem.

Daardoor ontstaat er een enorme kloof tussen rijk en arm waardoor de middenklasse zo goed als verdwijnt. Er is gewoonweg niet voldoende geld in omloop. Bij Betalen met Florijn hebben we daar de juiste oplossing voor. We maken namelijk ons eigen geld, de Florijn. De Florijn is ‘s werelds eerste compleet complementaire digitale munt.

Dat wil zeggen dat het in plaats van een vervangend betaalmiddel, een aanvullend betaalmiddel is voor de euro. De Florijn is voor zowel ondernemers, als voor consumenten geschikt. Daarnaast bieden kredieten aan voor het midden en kleinbedrijf op rentevrije basis. Een rekening openen om met Florijnen te kunnen betalen is daarnaast gebruiksvriendelijk, duidelijk en binnen een aantal minuten geregeld.

Betalen en betaald worden met de digitale munt

De Florijn is een digitale munt die net als de euro bedoeld is als betaalmiddel. Maar, de Florijn is niet gemaakt om de euro te vervangen. Deze dient echter als een waardevolle aanvulling. De digitale munt van Betalen met Florijn is dus een munt bij die naast de officiële valuta circuleert. Dit wordt ook wel een complementaire digitale munt genoemd.

Het doel daarvan is om naast de euro een aanvullende geldstroom te kunnen genereren. Dit zal uiteindelijk resulteren in een omzetgroei en liquiditeit van bedrijven, maar ook in het versterken van de koopkracht voor de consumenten. Meer omzet, liquiditeit én een consument die meer kan besteden zal de economie ongetwijfeld ontzettend stimuleren.
Om het voor ondernemers extra aantrekkelijk te maken om zaken met ons te doen, biedt het Betalen met Florijn netwerk compleet rentevrije kredieten aan voor bedrijven.

Dit zal resulteren in een situatie waarbij je als midden en kleinbedrijf eenvoudiger aan kapitaal kan komen die je kunt gebruiken voor de groei van de organisatie. Dit zal positieve resultaten voor de economie creëren. Om het gebruik maken van onze digitale munt nog gemakkelijker te maken is er de Betalen met Florijn app. Zo kun je vanaf je smartphone met één druk op de knop een betaling met Florijnen verrichten en de economie stimuleren.

Neem contact op