Florijn Voor Ondernemers

U bent op zoek naar nieuwe klanten. Naar versterking van uw positie in de concurrentie met de Multinationals. De kredietcrisis benadrukt de kapitaalschaarste en u kunt altijd nieuw werkkapitaal gebruiken. Vooral als het ultra goedkoop is. U wilt minder afhankelijk worden van de Banken en de Euro, en minder kwetsbaar voor hun crises.

En daarom is er de Florijn. Het beste betaalmiddel dat er is.

Door waar mogelijk met Florijn te betalen, zult u als ondernemer snel merken dat uw inkomen en uw bestedingsruimte groeien en uw speelruimte als ondernemer groter wordt. Hoe meer ondernemers en particulieren dat doen, hoe meer iedereen dat zal merken.

Voor u als bedrijf is de Florijn eenvoudig:
– Binnen 5 minuten opent u een rekening.
– U bent dan direct vindbaar op de ledenlijst, zodat andere deelnemers u weten te vinden.
– U krijgt op aanvraag gratis, rentevrij krediet in Florijn.
– U betaalt met de telefoon of via de online Florijn rekening.
– U loopt geen risico: niemand hoeft ‘in te stappen’ of te investeren. Uw gebruik van Florijn begint klein en met het gebruik groeit het vertrouwen.
– U koopt of verkoopt Florijn voor maximaal 95 cent via het Florijn Wisselkantoor.
– 1 Florijn is 1 Euro waard bij transacties.
– Ook bij de boekhouding, dus heel eenvoudig te integreren. U hoeft in uw kaspositie alleen uw Florijn rekening toe te voegen.

Als ondernemer kunt u direct met Florijn gaan betalen na het openen van een rekening:
– U kunt Florijn kopen op het wisselkantoor.
Het door u aangekochte bedrag staat direct op uw Florijn rekening, nadat u met IDEAL heeft betaald.
– U kunt krediet aanvragen door ons een mail te sturen. Dat bevelen wij ook aan. Het is in ieders belang dat de extra liquiditeit gebruikt wordt en gaat circuleren. Wat u met uw kredietruimte kan betalen, houdt u aan euro in de zak.
– Door uw deelname komen particulieren en andere ondernemers op uw bedrijf af en die omzet vergroot verder uw inkomen en speelruimte.

Ook particulieren kunnen met Florijn betalen. Zodra zij lokaal met Florijn een aantal betaalmogelijkheden hebben, kunnen zij ook stukjes loon in Florijn accepteren. Zij kunnen gratis een rekening openen en mee profiteren van de korting op het Wisselkantoor, waar ze Florijn voor maximaal € 0,95 kunnen kopen.

De Florijn wordt not-for-profit aangeboden. Deelname kost F 10,- per maand. Dit wordt jaarlijks automatisch van uw Florijn rekening afgeschreven, maar zolang u nog geen toegevoegde waarde van de Florijn ervaart, storten wij het terug. U kunt deelname altijd direct beëindigen (eventueel krediet moet wel afgewikkeld worden).

Laagdrempeliger kan dus niet. En dat moet ook, want hoe meer mensen en bedrijven met Florijn betalen, hoe meer iedereen er aan heeft. Wij weten wat de Florijn waard is en willen u dat laten ervaren.

Open dus die rekening en ga betalen met Florijn!