Krediet MKB

Krediet voor MKB met Betalen met FlorijnKrediet MKB

Als je op zoek bent naar een rentevrij krediet voor het MKB, ben je bij Betalen met Florijn aan het juiste adres. Zo kun je jouw organisatie op eenvoudige wijze laten groeien en je omzet vergroten. Zo kan het voorkomen dat jouw onderneming het achterliggende jaar tot wel 20% minder omzet heeft gemaakt dan de voorgaande jaren. Jouw begroting zegt dat dit mogelijk is, maar moet er wel een verandering doorgevoerd kunnen worden die daarvoor kan zorgen.

Volgens jouw plan kun jij de omzet van je organisatie tot wel 12%verhogen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een gunstige lening om de omzet én je bedrijf te kunnen laten groeien. Maar, door de kredietcrisis is er een enorme kapitaalschaarste ontstaan. Dit terwijl nieuw werkkapitaal goed te gebruiken zou zijn en veel van deze ontstane problemen op kan lossen. Alle beschikbare krediet is met torenhoge rentes belast.

Deze rentes doen het midden en kleinbedrijf verdwijnen. De kloof tussen arm en rijk wordt op deze manier alleen nog maar groter. Bij Betalen met Florijn willen we dat graag voorkomen. Zo ben je bij ons van harte welkom voor een krediet zonder rente voor het MKB. Zo ben je minder kwetsbaar voor de risico’s die de kredietcrisis met zich meebrengt zonder dat je daarbij afhankelijk bent van bankinstellingen en euro’s.

Krediet zonder rente voor het MKB

Bij Betalen met Florijn bieden we je de mogelijkheid tot het verkrijgen van een krediet voor het MKB, zonder dat je daarbij belast wordt met het betalen van rente. De digitale munt van Betalen met Florijn is werelds eerste complete en complementaire betaalmiddel. We bieden het midden en kleinbedrijf compleet rentevrije kredieten aan zodat je zorgeloos kunt investeren in je onderneming. Daarbij maakt het niet uit wanneer je dat wilt doen, op welke manier of waarvoor.

Hoe meer je met de digitale munt Florijn betaalt en betaald wordt, des te meer je zult merken dat jouw omzet, bestedingsruimte én speelruimte als ondernemer zal groeien. Hoe meer ondernemers en particulieren deze betalingsmethode gaan hanteren, des te sneller de resultaten merkbaar zullen zijn. Zowel bij de consument als de ondernemer. Rentevrije MKB-krediet krijgen aanvragen werkt bij Betalen met Florijn heel eenvoudig. Binnen enkele minuten open je namelijk een rekening via onze website. Daardoor ben je als ondernemer ook direct vindbaar voor alle andere deelnemers op de ledenlijst. De aanvraag voor jouw rentevrij krediet voor het MKB krijg je natuurlijk kosteloos.

Betalen doe je eenvoudig met je telefoon of via de online Florijn rekening. Als ondernemer kun je na het openen van een rekening direct met Florijn betalen. Je loopt tijdens dit hele proces geen risico. Niemand hoeft te investeren of in te stappen. Elke Florijn is te koop of te verkopen voor maximaal 95 cent via het Florijn wisselkantoor, en is bij een transactie één euro waard. Voor meer informatie of het aanvragen van een rentevrije krediet MKB kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op