Omzetvergroting MKB

Omzetvergroting MKB met de FlorijnOmzetvergroting MKB

Omzetvergroting voor het MKB is met Betalen met Florijn eenvoudiger dan je denkt. Bedrijven worden tegenwoordig blootgesteld aan allerlei factoren die het inkomen kunnen aantasten. Bij Betalen met Florijn zorgen we ervoor dat deze nadelen iets van het verleden zijn. Omzetverhoging is daarop het antwoord. Onze digitale munten hebben bijzondere eigenschappen die veel kunnen betekenen voor een klein of middelgroot bedrijf.

De effecten zullen zonder twijfel zorgen voor een omzetvergroting binnen het MKB. In bijna alle vormen van digitale betalingen loop je geld mis. In de meeste gevallen wordt dat veroorzaakt doordat er verwerkingskosten mee gemoeid zijn. Als onderneming betaal je bijvoorbeeld 2 tot 3% van de betaling aan de betreffende creditcard aanbieder. Ook betalingen met PayPal staan hierom bekend. Dit kun je simpelweg vermijden door gebruik te maken van Florijnen. Met Florijnen als betaalmiddel hoef je dus geen verwerkingskosten te betalen omdat dit gedecentraliseerd is.
Het geld dat consumenten naar je overmaken gaat direct door naar jou. Omdat er geen verwerking plaatsvindt, hoef je dus ook geen kosten te betalen voor de transacties die je ontvangt. Hierdoor ervaar je geen hinder van aftrekposten en kun je de prijzen met dit betaalmiddel zelfs verlagen waardoor consumenten meer bij je zullen kunnen én willen besteden.

Eenvoudige omzetvergroting voor het midden en kleinbedrijf

De transacties die gedaan worden met deze digitale munt zijn tevens definitief. Dit in tegenstelling tot creditcard en Paypal betalingen. Dit betekent dat de consument niet om een terugbetaling kan vragen en de verkoop niet zomaar ongedaan kan worden gemaakt. Voor Florijn transacties zijn dus relatief weinig administratieve werkzaamheden nodig voor wat betreft terugbetalingen. Deze tijd kun je als ondernemer dus besteden aan waar je echt goed in bent.

Ten slotte geeft het Florijn-netwerk je de mogelijkheid om deze betaalwijzen aan te bieden naast de andere betaalmethoden binnen je winkel of onderneming. Des te meer betaalopties de consument heeft, des te meer positieve invloed dit heeft op een aankoop. Dit zal leiden tot een verbreding van je klantenkring waardoor je op eenvoudige wijze meer omzet kunt creëren. Iedere consument heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren als het aankomt op betalen. Hoe meer je in kunt inspelen op de diverse behoeften, hoe groter de kans is de consument interesse toont in je aanbod.

Zo helpt Betalen met Florijn je graag met het uitbreiden van jouw bedrijf. We bieden je de mogelijkheid om je onderneming aantrekkelijker te maken voor de doelgroep, zonder dat je daar rigoureuze veranderingen voor hoeft door te voeren. Dit wordt gecreëerd door middel van een gedecentraliseerd betaalmiddel dat de verwerkingskosten compleet buiten definitie laat.

Neem contact op