Word Werver

Wij zijn op zoek naar wervers en hebben een interessant voorstel voor mensen die het Florijn-netwerk willen helpen groeien.

Deelname is voor ondernemers geheel zonder risico en meestal zeer lucratief. Je hoeft dus niet bang te zijn iemand iets in de maag te splitsen. De Florijn is een cadeautje. Als je ondernemers daarvan weet te overtuigen, kan dat aardig wat opleveren.

Wervers krijgen namelijk F 10,- per maand per betalend bedrijf dat zij aansluiten, zolang als het bedrijf betalend deelneemt.

Sluit je dus 100 bedrijven aan, dan heb je al een inkomen van F 1000,- per maand, dat doorloopt nadat je al lang bent gestopt met bedrijven aansluiten. Reken maar uit wat er gebeurt als je daar gewoon mee doorgaat.

Dat is een behoorlijke beloning, maar je bent als werver dan ook van onschatbare waarde voor het netwerk. Want hoe meer mensen en bedrijven meedoen, hoe beter het voor iedereen is.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor wervers, waar we ervaringen delen en van elkaar kunnen leren. In principe kan iedereen werver worden.

Mail ons als je daar interesse in hebt.